ABOUT Roland Laurense & Tennline
Hoi. Ik ben Roland Laurense.

Ik ben de eigenaar en oprichter van Tennline en al vanaf 1997 werkzaam als tennisleraar.

Tussen 1995 en 2005 heb ik bij verschillende tennisclubs en academies in Nederland en de VS gewerkt. Daarna begon ik in 2005 op 28 jarige leeftijd mijn eigen succesvolle tennisacademie. 

Ik was altijd op zoek naar manieren om mijn tennisschool beter te runnen en de manier  waarop ik met spelers, coaches en ouders kon werken te verbeteren.

Als eigenaar van een tennisacademie en tennisleraar miste ik de juiste tennissoftware om elk aspect van mijn bedrijf te managen zoals ik wilde. Ik heb allerlei softwaresystemen geprobeerd voor management, planning, coaching en spelerontwikkeling, zelfs fitnesssoftware heb ik gebruikt maar niets kwam in de buurt van wat ik zocht en nodig had.

Uiteindelijk heb ik de grote beslissing genomen om mijn eigen softwarebedrijf te starten met de naam: Tennline. Ik heb een team van 7 softwareontwikkelaars aangenomen en ben begonnen met het ontwikkelen van nieuwe, gespecialiseerde software.

Na vele jaren van ontwikkelen, testen en het gebruiken van de software met meer dan 2500 actieve gebruikers, ben ik klaar om deze unieke Tennline software te delen met de rest van de tenniswereld.

Mijn doel is om andere tennisprofessionals te helpen met Tennline, zodat zij hun bedrijf beter, efficiënter en gemakkelijker kunnen beheren en hen veel tijd kunnen besparen terwijl ze meer omzet realiseren.
 
2
1
Powered By ClickFunnels.com
googleb031d47eadfa7b5a.html